Värmepump Luft luft

Luft luft värmepump

Vi på Svensk Kylteknik gör service och installation av luftvärmepumpar. Läs nedan om vårat utbud av Daikin. Av oss får du alltid ett komplett pris där våra certifierade montörer sköter installationen. Installera en luftvärmepump idag och minska din energikostnad. Kom ihåg att regelbunden service och underhåll förlänger livslängden på din luft luft värmepump!

Daikin x-serie – En ny komplett serie luft luft värmepumpar

Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt klimat. Det innebär att du får optimal besparing, funktion, effektivitet, komfort och driftsäkerhet oavsett om det är en råkall vinterdag eller en stekhet sommardag. Den nya X-serien har ökad prestanda, fler unika fördelar och fler möjligheter jämfört med Daikins tidigare populära modeller.

Daikin Caldo X luftvärmepump

Problemet löstStyrning online Daikin

I utomhusdelen har Daikin utvecklat en ny teknik med frihängande värmeväxlarbatteri, istället för som andra luft luft värmepumpar ha det fäst i chassiet. Den stora fördelen är att nu behövs inte längre någon strömslukande värmekabel för avisning. Det betyder också att det inte behövs någon extra jordfelsbrytare för värmepumpen. Ett vanligt problem för en luft luft värmepump oavsett märke är annars att värmekabeln med tiden kan orsaka jordfel. Med Daikins nya teknik är problemet löst.

Avancerad avfrostningslogikx-serien_utedel_tcm544-423749

Jämnare värme i huset! Den avancerade mikroprocessorn ser till att maskinen avfrostar endast när det behövs, även vid så kall temperatur som -15 °C kan maskinen jobba upp till tre timmar mellan avfrostningarna.

Upp till 14 års trygghet

14ars_trygghet_tcm544-423642

Samtliga modeller i x-serien har fem års garanti mot konsumentmarknaden. Utvalda modeller har också 10 års kompressorgaranti. Efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring från Arctic som ger dig trygghet i upp till 14 år efter köpet. Det är endast de värmepumpar som är garantiregistrerade på Daikins hemsida som får detta erbjudande.


Intresserad? Klicka på någon av länkarna bli kontaktad eller kontakta oss


Daikin Caldo X – X-tra Stark

Diskret och modern design med optimal verkningsgrad och komfort. Mycket kraftfull trots låga utomhustemperaturer. Årstidsrelaterad energiklass för värme är A++

10_ar_tcm544-399397

daikin-caldo-x

Daikin Nano X – X-tra Kompakt

Kompakt design gör Nano X idealisk för installationer med begränsat utrymme för inomhusdelen, t.ex. ovan dörrar. Årstidsrelaterad energiklass för värme är A+

 daikin-nano-x


Intresserad? Klicka på någon av länkarna bli kontaktad eller kontakta oss


 Daikin Emura X – X-tra Elegant

Elegant design kombineras med X-seriens överlägsna verkningsgrad och komfort. Finns med silverfärgad eller vit frontpanel. Årstidsrelaterad energiklass för värme är A++

10_ar_tcm544-399397

daikin-emura-x-1-768x551wifistyrning-ingar

Daikin Nexura X – X-tra Varm

Golvmodell med strålvärmepanel som värmer likt en radiator. Detta tillåter lägre fläkthastigheter och därmed lägre ljudnivå. Årstidsrelaterad energiklass för värme är A+

10_ar_tcm544-399397

 daikin-nexura-xbra_val_205_2016_tcm544-413347


Daikin Origo X – X-tra Tyst

Klassisk golvmodell med dubbla utblås för den varma luften som ger extra hög komfort. Årstidsrelaterad energiklass för värme är A.

 daikin-origo-x-768x584bra_val_205_2016_tcm544-413347


Daikin Ururu Sarara R – Total komfort

Ururu Sarara är inte en del av x-serien och förtjänar ett eget avsnitt. Klimatstyrning med luftavfuktning, luftfuktning, luftrening och ventilation. Köldmediet R32:s miljöpåverkan är cirka en tredjedel av den för R410A. Årstidsrelaterad energiklass för värme och kyla är A+++. Bäst i alla kategorier i KVI:s test av luftvärmepumpar 2016.

Läs mer om Daikin Ururu Sarara här ->

 daikin-ururu-r

Folksam bra val luft luft värmepumpreddot-design_tcm544-304907Ururu Sarara Daikin Värmepump


Priser

Vi gör alltid platsbesök innan installation och lämnar fast pris på installation av luftvärmepumpar. Ungefärliga priser kan lämnas över telefon eller per mejl.


daikin-emura-banner