Daikin Ururu Sarara R

 Daikin Ururu Sarara

Luftvärmepump Daikin Ururu Sarara R

Bäst i test luftvärmepumpKVI bäst i test

Daikins flaggskepp – luftvärmepumpen Daikin Ururu Sarara R35 är bäst i alla kategorier i KVI:s test av luftvärmepumpar 2016. Testet visar besparing i tre olika typhus i Malmö, Stockholm och Luleå. Luftvärmepumpen Ururu Sarara R35 ger bäst besparing i alla hus och på alla platser! Se jämförelsetabell publicerad här. Du kan läsa mer om testet på KVI:se hemsida.

Luftvärmepump med Bra Val 2015 och 2016Folksam bra val Daikin Luft luft

Ururu Sarara storlek 35 har i Folksams test av värmepumpar fått utmärkelsen ”Bra Val” och högsta poäng i Folksams test. Läs mer på Folksams hemsida.

Luftvärmepump med energibesparande funktioner och automatisk filterrengöring

Daikin Ururu Sarara har SEER & SCOP på A+++ på hela sortimentet och genom att använda ett nytt miljövänligt köldmedium (R32) har Daikins Ururu Sarara R avsevärt lägre miljöpåverkan. En av de unika egenskaperna som värmepumpen Ururu Sarara R har är den automatiska filterrengöringen. En borste rengör filtret kontinuerligt och dammet samlas i en behållare som är enkel att tömma. Ett smutsigt filter minskar värmepumpens effektivitet och livslängd. Ett rent filter minskar strömförbrukningen med upp till 30%.


Intresserad? Klicka på någon av länkarna bli kontaktad eller kontakta oss


Luftvärmepump med närvarosensor

Luftvärmepumpen ändrar börvärdet efter 20 minuter om ingen rörelse upptäcks i rummet för att spara energi och till slut stängs den av helt.
Värmepump med befuktning, avfuktning, ventilation och luftrening. Ururu Sarara R luftvärmepump ger dig alltid högsta komfort med sin unika kombination av befuktning, avfuktning, ventilation och rening. Ururu Sarara R ger dig behaglig värme på vintern och svalka på sommaren.

Befuktning: Fuktad luft känns varmare därför upplevs en lägre temperatur som varmare. Befuktad luft förebygger även torr hud och halsirritationer.

Avfuktning: På sommaren kan hög luftfuktighet göra att luften kan kännas varmt och tryckande även vid relativt låg temperatur. Ururu Sarara R reducerar luftfuktigheten utan att påverka temperaturen.

Luftrening: Ururu Sarara R renar den inkommande luften. Luften passerar flera filter och i sista steget i reningsprocessen bryter Flash Streamer enheten ner kvarvarande formaldehyd, virus och mögel.

Ventilation: Till skillnad mot en traditionell luftvärmepump fyller Ururu Sarara R rummet med fräsch förtempererad renad luft. Ururu Sarara R har en ventilationskapacitet på ca 300 m2/dygn.


Intresserad? Klicka på någon av länkarna bli kontaktad eller kontakta oss


Prisbelönt designReddot design award Daikin

Sedan 1955 har den internationellt erkända utmärkningen ”RedDot Design Award” från Design Zentrum i Essen, Tyskland tilldelats för utmärkt produktdesign och Daikin Ururu Sarara R vann detta pris 2013!

Framtidssäkrad luftvärmepump!

Köldmedium R32: effektivare, bättre för miljön. I Daikins R-serie använder värmepumparna köldmedium R-32 vilket är effektivare än dagens köldmedium och enklare att underhålla. Miljöpåverkan är upp till 80 % lägre än R410A då GWP värdet är endast 675.

14 års trygghet på din värmepump Upp till 14 års trygghet med Daikin

Våra värmepumpar har en mycket hög kvalitet, därför kan vi också erbjuda en lång trygghet. Ururu Sarara R levereras med en 5-årig garanti och en 8-årig kompressor garanti. Efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 14 år efter köpet. Daikin har ett nätverk av professionella återförsäljare över hela Sverige och ett nätverk av servicepartners för din trygghet. Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla.


Mer information

Ladda ner produktblad (PDF). Klicka här!


Priser

Vi gör alltid platsbesök innan installation och lämnar fast pris på installation av luftvärmepumpar. Ungefärliga priser kan lämnas över telefon eller per mejl.


Daikin Ururu Sarara R