Bergvärme

Daikin Bergvärme Uppsala

Bergvärme – Bergvärmepump

Nu är det är väldigt enkelt att välja rätt bergvärmepump. Energimyndighetens test i januari 2014 visar att Daikin Bergvärme ger besparing i absolut toppklass.

  • Snabbare varmvatten produktion
  • Tystare drift
  • Längre livslängd
  • Snygg design & enkelt användargränssnitt
  • Snabb & enkel installation
  • Bergvärme kan användas inom flera installationsområden
  • Bergvärmepumpen hämtar energi från ett hål som borras djupt ner i berget.

Jordvärme / Markvärme / Sjövärme

Daikins Bergvärme kan också användas till jordvärme eller markvärme, då gräver man ner en slinga ca 1 meter under marken. Även sjövärme är en möjlighet, där du hämtar energi från en slinga som sänks ner i en sjö eller i ett vattendrag.

Avancerad teknik med enkel och snygg installationallt_ar_inbyggt_tcm544-423890

Daikin Bergvärme gör det riktigt enkelt att alltid skapa bästa besparing för alla hus. Glöm krånglig dimensionering och besvärlig rördragning. Daikin Bergvärme är inverterstyrd och anpassar alltid effekten efter husets behov mellan 2,5 till 13 kW. Allt som behövs för värme, varmvatten och enkel styrning är inbyggt i en kompakt enhet. För installatören betyder det halva installationstiden – för kunden snyggare och snabbare installation som tar mindre utrymme. Bergvärmepumpen använder sig av Daikins patenterade och mycket tystgående swingkompressor. Kompressorn arbetar på låga varvtal mer än 90 procent av tiden och antalet start och stopp reduceras till ett minimum. Effektiv isolering och placeringen av kompressorn sänker ljudnivån ytterligare. Den avancerade mikroprocessorn övervakar temperaturen i borrhålet och reducerar effekten vid behov. Det finns ingen risk att borrhålet kyls för mycket.

14 års trygghet på BergvärmepumpenBergvärme 14 års trygghetKorrekt rotavdrag

Daikin Bergvärme levereras med en 3-årig garanti och en 3-åring försäkring. Därefter erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 14 år efter köpet. Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla. Svensk Kylteknik håller till i Uppsala.


Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Bli kontaktad ->

Kontakta oss ->


Daikin Emura värmepump